Sinbad

Wanneer het schip de haven binnenvaart, springt Sinbad direct van de boot af. Het metaal van zijn zwaarden glimt in de zon en daagt zijn tegenstanders uit voor een strijd. 

Met zijn handen gebogen bekijkt hij de menigte kooplieden. Al snel herkent hij een silhouet dat aan de zijkant staat. Met geknepen ogen en een glimlach gebaart Sinbad naar de Kruier om hem bij te staan. 

Terwijl de bemanning de eerste dozen uit het schip begint te lossen, stappen de handlangers snel van het schip. Ze kunnen niet wachten en verheugen zich op de sensatie van het gevecht. Laat de strijd beginnen! 

Sidekick: De Kruier
Vaardigheid: Stijgende kracht

Sinbad kan zijn verplaatsingen en de kracht van zijn aanval tijdens het spel veranderen. Hij is een reiziger die zich gedurende het gevecht ontwikkelt en ervaring en kennis opbouwt. Tijdens het spel worden zijn aanvallen krachtiger en kan hij zeer verrassend uit de hoek komen. Er zitten zeven reiskaarten in de stapel met kaarten van Sinbad. Het aantal verplaatsingen van Sinbad groeit met één voor elke reiskaart in je aflegstapel. Ook als je aanvalt met een reiskaart zal je aanval krachtiger worden met elke reiskaart die je in je aflegstapel hebt liggen.

Sinbad komt tijdens het spel steeds beter uit de verf. In het begin zul je voorzichtig moeten zijn en zijn krachten moeten sparen, maar zo maak je van Sinbad aan het einde van het spel een extreem krachtige strijder. Wees voorzichtig en sla op het juiste moment toe om de winst naar je toe te trekken.

 

Wil je met Sinbad spelen?

Maak slim gebruik van de reiskaarten. Je zult deze tactisch moeten gebruiken om de speciale vaardigheid van Sinbad goed tot zijn recht te laten komen. Een goede balans van gespeelde en niet gespeelde kaarten is belangrijk om de krachtige aanvallen te kunnen realiseren.

Pas op dat je de sterke kaarten niet verspeeld. Extra aanvalskracht werkt alleen bij een aanval met een reiskaart en je zult er een aantal op hand moeten houden om hiervan te kunnen profiteren.

Sinbad en de Kruier

Sinbad de Zeeman is een sprookje van Iraakse afkomst dat de avonturen van een zeeman vertelt. De zeeman leefde ten tijde van het Kalifaat van de Abbasiden. Sinbad is perzisch voor “heer van de Sindh (rivier)”. Tijdens zijn reizen in de zeeën van Oost-Afrika en Zuid-Azië beleeft Sinbad vele avonturen.

De Kruier is een zakkendrager die elke dag de goederen van en naar het schip brengt. Hij droomt ervan ooit een keer aan boord te gaan en over de zeeën te varen. Hij is een uitstekende vechter door zijn kracht.

Sinbad is onderdeel van
Unmatched Gevecht der Legendes Deel 1