Roodkapje  vs  Beowulf

Spelontwerp: Rob Daviau & Justin D. Jacobson
Illustraties: Oliver Barret

Laten we het bos in gaan als de wolf er niet is, want als de wolf er wel is…

Betreed het bos voor een nieuw episch gevecht tussen Roodkapje en Beowulf. Ontdek twee nieuwe en boeiende spelmechanismen voor intense en genadeloze gevechten.

Beowulf is een woeste strijder die met zijn woede moet leren omgaan. Telkens als aan Beowulf schade wordt toegebracht of als gevolg van een effect op sommige kaarten, ontvangt Beowulf razernijfiches die hem sterker maken. Maar Roodkapje is niet bang voor de boze Beowulf. Pas op voor haar mand, want deze zorgt ervoor dat Roodkapje onvoorspelbare combo’s kan maken. Elke gespeelde kaart kan namelijk een extra effect krijgen, afhankelijk van de kaart die bovenaan de aflegstapel ligt.

Unmatched: Roodkapje vs. Beowulf heeft twee vernieuwende en verwoestende mechanismen die een ravage zullen aanrichten bij je tegenstanders.

Dit spel kan onafhankelijk gespeeld worden of gecombineerd worden met andere versies van Unmatched!

Het speelbord: Heorot, het paleis van koning Hroðgar, heeft 3 deuren die je tijdens het spel kunt openen en sluiten. Het speelbord is aan beide kanten hetzelfde. Aan de ene kant zijn er gekleurde velden met verschillende patronen (met name handig voor spelers met een visuele beperking). De andere kant van het speelbord heeft lege cirkels, waarbij je de velden alleen kunt onderscheiden aan de kleur van de cirkel.

Tijdens het spel mogen spelers deuren openen of sluiten als onderdeel van een verplaatsactie. Met het openen of sluiten van deuren kun je controle krijgen over verschillende gebieden, wat een belangrijk onderdeel kan uitmaken van je strategie.

“Een strijd die je niet mag missen” – Jeu Dice

“De wereld zal in twee groepen worden verdeeld: degenen die Unmatched spelen en de anderen…” – Hadoken

“Dit spel heeft alles in zich om een groot succes te worden” – Numerama

“Wij zijn op slag verliefd op dit spel” – Kaelawen en de Meeples