Invisible man

Niet op te sporen en niet te stoppen. Jack Griffin is eenzaam en woest. Hij steelt, plundert, overvalt en moordt. Na het ontwikkelen van zijn geheime formule weet hij zijn schuldeisers snel af te schudden, maar niet lang daarna verzinkt hij geleidelijk in een soort dementie. Hij is onzichtbaar en kan zo doen wat hij wil om zijn duistere daden te volbrengen. Onthoud goed dat als je hem in de weg loopt je daar waarschijnlijk spijt van krijgt. Uit het niets wordt je aangevallen en heb je geen idee waar de aanval vandaan kwam.

“Ik was onzichtbaar en ik realiseerde me wat voor buitengewoon voordeel deze kwaliteit mij gaf.”

Sidekick: Invisible Man heeft geen sidekick.
Vaardigheid: Teleportatie

Aan het begin van het spel plaatst Invisible Man 3 mistfiches op het speelbord. De mistfiches hebben 2 voordelen voor de held. Als Invisible Man op één van de mistfiches staat, krijg je extra verdedigingskracht. Daar bovenop ziet Invisible Man de mistfiches als aangrenzend. Met zijn arsenaal aan verrassingsaanvallen en een grote variatie aan verplaatsingen is geen van zijn vijanden nog veilig.

Wil je met Invisible Man spelen?

Mobiliteit is de sterkste eigenschap van de Invisible Man. Maak slim gebruik van de mistfiches om je verdediging te versterken en een perfect geplande aanval te optimaliseren. Het unieke van Invisible Man is dat hij uit het niets kan verschijnen, maar ook heel snel weer kan verdwijnen. Tijdens het gevecht weet je nooit uit welke hoek hij verschijnt en hoe snel hij ergens weer verdwijnt.

Invisible Man

Invisible Man is een sciencefiction roman geschreven door HG Wells (War of the Worlds). Het boek is gepubliceerd in 1897 en heeft in de jaren daarna weinig bekendheid gekregen. Het personage is voor veel films, series en strips afgewezen en is daarom nooit echt bekend geworden.

 

Invisible Man is onderdeel van
Unmatched Gevecht Cobble & Fog