Dracula

Dorstig en verzwakt dwaalt Dracula door de straten op zoek naar zijn prooi. Zo onopvallend mogelijk gaat hij op zoek naar de kwetsbaren. Gelukkig zijn de steegjes in London geschikt voor onopvallend gedrag, verdwijningen en een verrassende terugkeer. Als een tegenstander dapper genoeg is om in te grijpen, zal hij of zij al snel inzien hoe gevaarlijk het is om je in het vaarwater van een vampier te bevinden.

Sidekick: De zusters
Vaardigheid: Verrassingsaanvallen… en het roven van levens.

Dracula is een mobiele en ongrijpbare jager. Als Dracula tijdens het spel minder levens heeft dan zijn aangrenzende strijder (tegenstander én bondgenoot), verliest die strijder een leven en mag Dracula 1 kaart op hand nemen. Offer je bondgenoten op om zelf in leven te blijven. Niet het mooiste, maar wel het meest effectieve. Dracula heeft een sterke aanval die hij kan versterken met weggegooide kaarten. Hij kan alleen de direct aangrenzende tegenstanders aanvallen en raakt tijdens het spel redelijk snel uitgeput raken. Een andere interessante vaardigheid is het kiezen van de aanval van je tegenstander. Op deze manier bepaal je hoe de aanval er uit gaat zien, maar krijg je ook inzicht in de kaarten die je tegenstander op hand heeft.

Wil je met Dracula spelen?

Met zijn vaardigheid om uit het niets te verschijnen en bijzonder krachtig aan te vallen is Dracula een wreed personage. Hij is in staat om een enorme hoeveelheid schade aan te richten in slechts één beurt. Als Dracula uitgeput raakt, kan hij zichzelf voeden met het bloed van zijn tegenstanders…. of zijn zusters. Het is van cruciaal belang dat hij zo lang mogelijk in de schaduw blijft en alleen verschijnt om zijn tegenstander aan te vallen en te vernietigen.

Dracula en de drie zusters

Dracula is een gothic horrorverhaal uit 1897 in de vorm van een briefroman, geschreven door de Ierse schrijver Bram Stoker. De hoofdpersoon van het verhaal, Graaf Dracula, is een aristocratische vampier uit Transsylvanië. Dankzij het succes van het boek en de verfilmingen die er in de loop der jaren op zijn gebaseerd, is Dracula uitgegroeid tot ’s werelds bekendste vampier.

De zusters zijn opmerkelijke vampieren die Dracula dienen.

Dracula is onderdeel van
Unmatched Cobble & Fog