INVISIble man vs Jekyll & Hyde vs Dracula vs sherlock holmes

Spelontwerp: Rob Daviau & Justin D. Jacobson
Illustraties: Oliver Barrett

Wandelend door de donkere straten van London heb je weinig zicht door motregen en dichte mist. De straten worden enigszins verlicht door de straatlantaarns. De ijzige wind trekt aan en één voor één doven de straatlantaarns en worden de bladeren op straat weggeblazen. De klok slaat 12 uur; de Big Ben kondigt de nacht aan. Je tegenstanders zijn klaar voor de strijd. Drink je thee en sluit je aan bij de strijd. Het gevecht begint.

Een nieuw universum met nieuwe tegenstanders sluit zich aan bij de strijders van Unmatched. Coble & Fog vindt plaats tijdens het Victoriaanse tijdperk in het Verenigd Koninkrijk en gaat over de meest iconische personages uit die tijd.

Sherlock Holmes, Invisible Man, Dracula en Jekyll & Hyde. Vier persoonlijkheden, vier vechtstijlen en vier spelstrategieën. In het spel zitten ook 2 nieuwe speelborden met nieuwe en verrassende effecten. Bereid je voor op nog meer epische gevechten!

Unmatched Coble & Fog kan afzonderlijk gespeeld worden. Je kunt alle personages en/of speelborden van de Unmatched spellen met elkaar combineren. Creëer de meest epische gevechten door de mooiste combinaties te maken.

“Wij zijn op slag verliefd op dit spel” – Kaelawen en de Meeples

“Dit spel heeft alles in zich om een groot succes te worden” - Numerama

“De wereld zal in twee groepen worden verdeeld: degenen die Unmatched spelen en de anderen…” – Hadoken