Alice

Dwalend langs de vele paden en spiegels in Wonderland is Alice altijd aanwezig waarna ze snel weer vertrekt. Klein of groot, Alice weet precies wat ze wil en waar ze naar toe moet en in welke grootte ze dit doet. Nonchalant wandelt ze ook door de tuinen van de Hartenkoningin.

Plotseling klinkt er een laag gegrom uit de keel van de imposante Jabberwock: de Jabberwock die aan de zijde van Alice door Wonderland loopt.

“Noem je dit een tegenstander?” Gniffelend pakt ze haar zwaard en bereidt ze zich voor op de strijd. “We zullen zijn hoofd er afhakken!”.

Sidekick: Jabberwock
Vaardigheid: Formaatverandering

Alice kan haar vijand alleen van dichtbij aanvallen en met de Jabberwock aan haar zijde zal ze zich goed tegen haar vijand kunnen beschermen. In combinatie met haar verschillende formaten weet je nooit waar Alice opduikt. Alice heeft twee formaten: groot of klein. Je krijgt extra aanvals- of verdedigingskracht, afhankelijk van het formaat Alice. 

Alice is op haar best als ze haar verschillende groottes effectief kan gebruiken. Val je tegenstander aan, krimp daarna en vlucht. Maar kom later weer terug en blijf zo je tegenstander constant lastigvallen. Vind de juiste tactiek en zorg er altijd voor dat je aanvalskracht sterker is met de juiste grootte van Alice. Beweging is de sleutel tot succes en met dat in je achterhoofd zul je de unieke krachten van dit schattige personage ontdekken.

Wil je met Alice spelen?

Wees mobiel en verplaats je zoveel mogelijk over het speelbord. Zorg dat Alice groot is als je aanvalt en krijg extra aanvalskracht. Zodra je beurt voorbij is zul je Alice van formaat moeten veranderen om ervoor te zorgen dat Alice extra verdedigingskracht heeft.

Alice en Jabberwock

Alice is een personage gecreëerd door de romanschrijver Lewis Carrol in 1864. Alice in Wonderland gaat over de mysterieuze reis van de jonge Alice in een absurd en burlesk universum. Wonderland wordt bewoond door fantastische wezens. Alice in Wonderland is door de jaren heen een sprookje geworden en meerdere keren verfilmd.

Haar sidekick Jabberwock is een gevaarlijk wezen uit een gedicht van Lewis Carroll dat voorkomt in “Through the Looking Glass”.

Alice is onderdeel van
Unmatched Gevecht der Legendes Deel 1